Δευτέρα 29 Μάι 2017 02:21:52 μμ

Ο Πόρος - Επαγγελματικός οδηγός - Αρχή

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ, ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ
ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΜΕΖΕΔΩΠΩΛΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝΜΠΥΡΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝΤΑΙΤΑΛΙΚΟ RESTAURANT
(KAI DELIVERY)ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
(KAI DELIVERY)

ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ΖΥΜΑΡΙΚΑ
(KAI DELIVERY)

 

Ασκέλι

Ξενοδοχεία Ταβέρνες
Διαμερίσματα Beach bar
Δωμάτια Cafe - snack
Μετά το Κανάλι ο παραλιακός δρόμος συνεχίζεται και οδηγεί στο Ασκέλι, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα ΒΑ του λιμανιού. Το Ασκέλι 'βλέπει' στο ανοικτό πέλαγος και είναι κτισμένο στην πλαγιά ενός πευκόφυτου λόφου. Η θέα από ψηλά είναι πανοραμική Υπάρχουν τέσσερις 'οφιοειδείς' δρόμοι που ξεκινούν από τον παραλιακό και με διακλαδώσεις διασχίζουν το Ασκέλι, φτάνοντας στην κορυφή του λόφου. Έχει συνεχή συγκοινωνία με την πόλη του Πόρου με λεωφορεία, ταξί ή με βαρκούλες. Περπατώντας χρειάζεσαι 15 με 20 λεπτά.

Διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οργανωμένη πλαζ και σχολή για θαλάσσια σπόρ. Στο Ασκέλι υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία, επάνω στην θάλασσα, που διαθέτουν πισίνα, μπαρ και ταβέρνα, αλλά και πανέμορφες βίλες με ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα στην παραλία ή σκαρφαλωμένες στην πλαγιά με έξοχη θέα και πολλή δροσιά. Το Ασκέλι προσφέρεται για οικογενειακό τουρισμό, αφού οι περισσότερες βίλες διαθέτουν εκτός των άλλων διαμερίσματα με κουζίνα και ότι άλλο χρειάζεται μια οικογένεια.

Έχει πολλά super και mini market και τουριστικά γραφεία. Υπάρχει γραφείο ενοικιάσεων μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων για κοντινές εξορμήσεις. Υπάρχουν restaurant bar, δύο swimming pooll, bar - club και στον παραλιακό δρόμο βρίσκονται αρκετές ταβέρνες.
Σε μερικές από τις ταβέρνες διοργανώνονται τακτικά και ελληνικές χορευτικές βραδιές. Τέλος έχει αξιόλογη νυκτερινή ζωή με bar που διακρίνονται για τα απίθανα κοκτέιλς, την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν με επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική δίπλα στην θάλασσα.


Κανάλι

Νεώριο
Ασκέλι Λιμανάκι Αγάπης
Μοναστήρι Ρωσικός Ναύσταθμος


 

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ή ΒΕΝΖΙΝΗΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΛΟΙΩΝΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΑΣΚΕΛΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
SIRENE BLUE RESORTΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΗ

ΕΞΟΧΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
ΣΤΗ ΦΟΥΣΣΑDesigned & Hosted by: EmpNeusis