Δευτέρα 10 Δεκ 2018 11:51:04 πμ

Ο Πόρος - Επαγγελματικός οδηγός - Αρχή

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ, ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ
ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΜΕΖΕΔΩΠΩΛΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝΜΠΥΡΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝΤΑΙΤΑΛΙΚΟ RESTAURANT
(KAI DELIVERY)ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
(KAI DELIVERY)

ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ΖΥΜΑΡΙΚΑ
(KAI DELIVERY)

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλίες Βρέθηκαν 5 εκδηλώσεις από συνολικά 28 εκδηλώσεις
Εμφανίζονται από: 1η έως την 5η, από 5 εκδηλώσεις

Ταξινόμηση κατά: ,με

Ημερομηνία:02/07/2009   
Αφιέρωμα στον Καββαδία  


Την μουσική παράσταση ΄΄Στου Καββαδία τ΄ ανοιχτά΄΄ παρουσιάζει η ομάδα ΄΄Νυχτερινή Κυβέρνηση΄΄ την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ στον Ρωσικό Ναύσταθμο.

Η παράσταση είναι μια προσφορά του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Οργανισμού της Νομαρχίας Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου στην οποία συμμετέχουν: Μαίρη Καλδάρα (επιμέλεια παράστασης – κείμενα), Κωνσταντίνος Μάτσικας (τραγούδι), Εύη Μαυρίδου (πιάνο, ενορχήστρωση). Νατάσα Κρητικού (αφήγηση), Σοφία Μουλακάκη (ακορντεόν), Διονύσης Χριστοδουλ άτος (κιθάρα), Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο), Χριστόφορος Πιτσιδήμος (τύμπανα).

Η είδοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ημερομηνία:24/08/2009   
Υπό το σεληνόφως.... βραδιά μουσικής και θεάτρου  


Την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 21:00 στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού του Ποσειδώνα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία από τον Δήμο Πόρου συναυλία κλασικής μουσικής σε συνεργασία με τους δεξιοτέχνες σολίστες της Διεθνούς Θερινής Ακαδημίας Πιάνου που εκτέλεσαν έργα μεγάλων συνθετών, εντυπωσίασαν το πολυπληθές κοινό και εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εντεταλμένη σύμβουλος προώθησης της Σουηδίας στη ν Σουηδική Πρεσβεία της Αθήνας κ. Karin Serenander, η υποδιευθύντρια του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών κ. J. Wallensten, η Προϊσταμένη της ΚΣΤ΄ Εφορείας Κλασικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων κ. Ευτυχία Λυγκούρη, η αρμόδια αρχαιολόγος της περιοχής μας κ. Μαρία Γιαννοπούλου, η ιδρύτρια – καλλιτεχνική διευθύντρια της Διεθνούς Θερινής Ακαδημίας Πιάνου κ. Αγάθη Λεϊμονή, οι καθηγητές: Raquel Boldorini, Lilia Boyadjieva, Igor Petrin, Michele Rosseti, Hiroaki Takenouchi, και οι σολίστες: Φώτης Ματζαρίδης, Aldo Micoloni, Caterina Micoloni, Ειρήνη Κατσιμπρή, Nicolo Tocacceli, Σοφία Ματσάγκου, Λορένα Λευκοκοίλου, Πέννυ Τσιλιβάκου, Θεώνη Παπαδημητρακοπούλου, Alessandro di Marco, Κωνσταντίνος Βαλιανάτος και Κωνσταντίνος Δεστούνης, ο οποίος και προσκάλεσε το κοινό του Πόρου στο ρεσιτάλ που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 9 Οκτωβρίου 2009.

Με την συναυλία στο Ιερό του Ποσειδώνα κατορθώθηκε να επισημανθεί ένας αρχαιολογικός χώρος με μεγάλη ιστορική αξία για το νησί του Πόρου σε χώρο πολιτισμού, όπου πολλές ακόμα εκδηλώσεις δύνανται να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον και να γίνει αντιληπτό το υψηλό επίπεδο των μαθητών της Ακαδημίας.

Η συναυλία κλασικής μουσικής αφιερώθηκ ε από τον Δήμαρχο Πόρου κ. Δημήτρη Στρατηγό στην μνήμη της διευθύντριας του Ερευνητικού Προγράμματος ΄΄Καλαυρεία΄΄ κ. Berit Well

Ημερομηνία:01/09/2009   
Συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο Ρωσικό Ναύσταθμο  


Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος θα πραγματοποιήσει συναυλία. στο Ρω σικό Ναύσταθμο Πόρου στις 20:30.

Η συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, είναι μια ευγενής προσφορά της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής, του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Πόρου, μέσω της οποίας υλοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί του Πόρου.

Το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού, καθώς επίσης και των περιοίκων είναι έντονο, αφού είναι η πρώτη φορά που ο καταξιωμένος συνθέτης πραγματοποιεί συναυλία στον Πόρο.

Ημερομηνία:07/09/2009   
Μαγευτική η συναυλία Μαρκόπουλου στο Ρωσικό Ναύσταθμο  


Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο Ρωσικό Ναύσταθμο ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος πραγματοποίησε συναυλία με την ορχήστρα ΄΄Παλίντονος αρμονία΄΄, οκταμελές φωνητικό σύνολο (χορωδία) και τους τραγουδιστές: Ζαχαρία Σπυριδάκη, Μαρία Γράμψα, Αλέξανδρο Μπελλέ και Βασιλική Λαβίνα στο Ρωσικό Ναύσταθμο Πόρου.

Το κοινό μαγεύτηκε από το εύρος της μουσικής και των υπέροχων τραγουδιών που ερμήνευσαν η χορωδία, οι τραγουδιστές και ο ίδιος ο συνθέτης και τους αποθέωσε στο τέλος με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, ζητώντας να παραταθεί η συναυλία. Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ικανοποίησε το ζεστό κοινό του Πόρου, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο το τραγούδι του ΄΄Λέγκω΄΄, ευχόμενος τα καλύτερα στην Ελλάδα και την δημοκρατία.

Με την ολοκλήρωση της συναυλίας, ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός ευχαρίστησε τον συνθέτη για την υπέροχη βραδιά που χάρισε σε κατοίκους και επισκέπτες και του επέδωσε τιμητική πλακέτα για την έλευσή του στο νησί και για την επισφράγιση της συμφωνίας που έκλεισαν για πολιτιστική συνεργασία το 2010, με ένα φεστιβάλ Πολιτισμού και διοργανωτή τον Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό του Πόρου για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ημερομηνία:22/09/2009   
Αναβλήθηκε η συναυλία - αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό  


Η συναυλία- αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό που είχε προγραμματίσει ο Δήμος μας για τις 27 Σεπτεμβρίου 2009 με το Μουσικό Σύνολο Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το διαδημοτικό δίκτυο Εύξεινη Πόλη, αναβλήθηκε λόγω εκλογών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο που θα εξυπηρετεί το 40μελές Μουσικό Σύνολο και τον Δήμο μας. Η ημερομηνία πραγματοποίησή της θα γίνει έγκαιρα γνωστή με ανάρτηση ανακοινώσεων και αφισών.
 

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ή ΒΕΝΖΙΝΗΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΛΟΙΩΝΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΑΣΚΕΛΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
SIRENE BLUE RESORTΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΗ

ΕΞΟΧΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
ΣΤΗ ΦΟΥΣΣΑDesigned & Hosted by: EmpNeusis