"...Γυρέψαμε ένα παράθυρο στον κόσμο, ονειρευτήκαμε μια κρυφή ματιά στον παράδεισο, ανεβήκαμε στα υψίπεδα της πόλης και απλώσαμε στην ταράτσα το όνειρο μας ...Αγιόκλημα, γιασεμί και ένα λευκό πανί ..."

Τι κι αν έχουν περάσει ολόκληρες δεκαετίες από τη στιγμή που πρωτοάνοιξε τις πύλες του...

Τι κι αν η ζωή μας έχει κατακλυστεί από τα DVD και τους πολυκινηματογράφους...

Το "Σινέ Diana" έδωσε στο παρελθόν την ευκαιρία σε πολλούς από εμάς να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε το σινεμά, να έρθουμε σε επαφή με εξαίσια δείγματα της έβδομης τέχνης και να επικοινωνήσουμε πολιτιστικά.

Ο πλήρως ανακαινισμένος κινηματογράφος "Σινέ Diana" είναι ξανά μαζί σας και παραμένει η διαχρονική πρόταση για μαγικές κινηματογραφικές αποδράσεις κάτω από τα αστέρια του νησιού μας.

 • Με μια καινούργια, δροσερή θερινή αίθουσα δίπλα στην θάλασσα,

 • Με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα ήχου και εικόνας,

 • Με ένα εξαιρετικό μπαρ, γεμάτο από πρωτότυπα εδέσματα, όπως φρέσκο ποπ κορν, hot-dogs, νάτσος, γρανίτες, κρύες μπύρες και άλλα.

 • Με προσεχτικά επιλεγμένο πρόγραμμα, από τις καλύτερες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα κι όλες τις ηλικίες...
 • Το "Σινέ Diana" αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν του Πόρου στον τομέα της ψυχαγωγίας και εξακολουθεί να συγκεντρώνει ένα πολυπληθές κοινό που ψάχνει να βρει βραδυνές ανάσες δροσιάς.

  Σας περιμένουμε να ξανά-ανακαλύψετε το ανακαινισμένο "Σινέ Diana" και να γεμίσετε τα καλοκαιρινά βράδια σας με μοναδικές εικόνες που θα ξεπηδήσουν από το λευκό πανί του θερινού σινεμά μας.

  "Ελάτε να ανακαλύψετε τη μαγεία μιας προβολής
  κάτω από τ' αστέρια και δίπλα στην θάλασσα ".